Društvo CODEX SORTIUM d.o.o. ubraja se u pionire dioničarstva u Hrvatskoj. Svoje djelovanje započinje 1992. godine pružanjem usluga tehničke podrške u pretvorbi društvenih poduzeća u dionička društva (sudjelovali smo u 100-tinjak pretvorbi), nakon čega se nastavlja specijalistički baviti vođenjem vlasničkih knjiga za trgovačka društva kao i uslugama povezanim s podacima u tim knjigama.

U segmentu poslovanja vlasničkih knjiga za trgovačka društva vodimo registre dionica za dionička društva (u našem sustavu vođeno je preko 150 registara dionica), knjige poslovnih udjela za društva s ograničenom odgovornošću (u našem sustavu vođeno je preko 160 knjiga poslovnih udjela), sudjelujemo u procesima dubinskog snimanja kompanija, radimo rekonstrukcije knjiga, analize povijesti promjena i slično.

Od usluga koje su povezane s podacima u spomenutim knjigama, posebno mjesto zauzimaju usluge informatičke podrške u pripremi i vođenju skupština za dionička društva, za društva s ograničenom odgovornošću, a prema potrebi i za ostale (udruge, komore i slično).

Posebno vodeći brigu o pravnoj sigurnosti naših komitenata, u razvoju i pružanju naših usluga uvijek je prisutan tim vrhunskih pravnika i informatičara, koji objedinjuju svoje znanje, iskustvo, entuzijazam i najsuvremeniju opremu čineći ih podobnim za pružanje složenih usluga.

Zatvoriti

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.


Google maps

Ova web stranica koristi Google Maps za prikaz podataka s karata. Kada koristi Google Maps, Google također obrađuje i koristi podatke o upotrebi funkcija karata od strane posjetitelja web mjesta.


Google tag manager

Analitički kolačići nam omogućavaju praćenje broja posjeta web-stranici, izvor dolaska, a temeljem tih podataka možemo poboljšati i rad same web-stranice. Ti nam kolačići govore koje su stranice više, a koje manje popularne te kako se posjetitelji kreću po web-stranici.

Google analytics

Napominjemo kako ova internetska stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu analize korištenja internetske stranice, od tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na Vašem računalu i omogućuju analizu Vašeg korištenja ove internetske stranice.

Facebook pixel

Korištenjem Facebook-Pixela moguće je pratiti ponašanje korisnika nakon što on klikne na neki oglas na mrežnoj stranici Facebooka. Pomoću Facebook-Pixela možemo pratiti prihvaćenost naših marketinških aktivnosti na Facebooku i optimizirati ih ako je potrebno. Prikupljeni podaci su anonimizirani i ne omogućuju identifikaciju korisnika. Facebook pohranjuje i obrađuje podatke za vlastite marketinške svrhe.