U današnje vrijeme pametnih telefona, tableta, prenosnih i ostalih računala, održavanja sastanaka audio-video komunikacijom preko interneta, uz vremenska i ostala ograničenja s kojima se svakodnevno suočavamo, pojavila se potražnja za organizacijom skupštine elektroničkom komunikacijom na daljinu u stvarnom vremenu. Uz naše dugogodišnje iskustvo u pružanju informatičke podrške u pripremi i vođenju skupština za trgovačka društva, kompleksnu programsku podršku i svu ostalu potrebnu opremu s kojom raspolažemo, omogućit ćemo vam sve dobrobiti naših prethodnih verzija skupština i to u virtualnom okruženju.

Osnovni paket uključuje sljedeće usluge:

 • preuzimanje svih potrebnih podataka od društva i SKDD-a
 • preoblikovanje i implementacija podataka u sustav za virtualne skupštine
 • unos osnovnih podataka o skupštini, prijavama i punomoćima
 • generiranje pristupnih poveznica, te dostava svim prijavljenim osobama
 • registracija pristupanja sudionika virtualnoj skupštini
 • popis prijavljenih, popis sudionika, izvješeće o kvorumu i izvješća o rezultatima glasanja
 • komplet dokumentacije za društvo
 • stručne osobe koje dislocirano nadziru i osiguravaju ispravan rad cjelokupnog sustava u vrijeme održavanja skupštine u trajanju od 2 sata

Dodatne usluge koje su na raspolaganju:

 • prisustvovanje stručnih osoba na mjestu održavanja skupštine
 • dodatni sati dislociranog nadzora stručnih osoba (preko 2 sata)
 • izrada glasačkih listića
 • izrada nestandardnih izvješća ili prilagodba standardnih izvješća prema posebnim zahtjevima korisnika
Zatvoriti

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.


Google maps

Ova web stranica koristi Google Maps za prikaz podataka s karata. Kada koristi Google Maps, Google također obrađuje i koristi podatke o upotrebi funkcija karata od strane posjetitelja web mjesta.


Google tag manager

Analitički kolačići nam omogućavaju praćenje broja posjeta web-stranici, izvor dolaska, a temeljem tih podataka možemo poboljšati i rad same web-stranice. Ti nam kolačići govore koje su stranice više, a koje manje popularne te kako se posjetitelji kreću po web-stranici.

Google analytics

Napominjemo kako ova internetska stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu analize korištenja internetske stranice, od tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na Vašem računalu i omogućuju analizu Vašeg korištenja ove internetske stranice.

Facebook pixel

Korištenjem Facebook-Pixela moguće je pratiti ponašanje korisnika nakon što on klikne na neki oglas na mrežnoj stranici Facebooka. Pomoću Facebook-Pixela možemo pratiti prihvaćenost naših marketinških aktivnosti na Facebooku i optimizirati ih ako je potrebno. Prikupljeni podaci su anonimizirani i ne omogućuju identifikaciju korisnika. Facebook pohranjuje i obrađuje podatke za vlastite marketinške svrhe.