KORIŠTENJEM OVIH INTERNETSKIH STRANICA POTVRĐUJETE SUGLASNOST S UVJETIMA KORIŠTENJA I NJIHOVIM PRAVNIM UČINCIMA

Autorska prava

CODEX SORTIUM d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, brojčane, slikovne i audio materijale te baze podataka i programerski kod) na internetskim stranicama skupstina.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetske stranice skupstina.hr, bez dozvole društva CODEX SORTIUM d.o.o. kao vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Licenca

Ako nije drugačije navedeno, CODEX SORTIUM d.o.o. i / ili njegovi davatelji licenci posjeduju prava intelektualnog vlasništva na svim materijalima na skupstina.hr. Registrirani žigovi, znakovi i logotipovi zaštićeni su propisima o industrijskom i intelektualnom vlasništvu. Sva prava intelektualnog vlasništva zadržana su.

Svaka osoba može pristupiti internetskim stranicama skupstina.hr isključivo za osobnu upotrebu i pri tome ne smije:

  • Objavljivati materijal sa skupstina.hr
  • Prodavati, iznajmljivati ili podlicencirati materijal sa skupstina.hr
  • Reproducirati, duplicirati ili kopirati materijal sa skupstina.hr
  • Redistribuirati sadržaj sa skupstina.hr

Isključenje odgovornosti

CODEX SORTIUM d.o.o. će s dužnom pažnjom održavati internetske stranice skupstina.hr funkcionalnim, a pri tome zadržava pravo izmjene, dopune ili brisanja bilo kojeg dijela sadržaja skupstina.hr bez prethodne najave.

CODEX SORTIUM d.o.o. nije odgovoran za:

  • eventualne netočnosti ili nepotpunosti objavljenih podataka i poveznica na druge internetske stranice
  • bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku stranica skupstina.hr radi korištenja sadržaja ovih internetskih stranica ili bilo kojih s njima povezanih
  • bilo kakve financijske ili materijalne gubitke do kojih bi došlo radi postupaka koje je korisnik stranica skupstina.hr poduzeo temeljem sadržaja ovih internetskih stranica

Svaki korisnik pristupa ovim stranicama i upotrebljava njihov sadržaj na vlastitu odgovornost.

CODEX SORTIUM d.o.o. zadržava pravo izmjene, dopune ili brisanja bilo kojeg dijela ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave.

Poveznice (Linkovi)

CODEX SORTIUM d.o.o. objavljuje na skupstina.hr poveznice u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaj izvan ove internetske stranice, kao niti za sadržaj internetskih stranica putem kojih je korisnih pristupio ovoj stranici.

Rješavanje spora

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke uvjeta korištenja ove internetske stranice mjerodavno je hrvatsko pravo, a u slučaju spora u pogledu korištenja ovih internetskih stranica nadležan je sud u Zagrebu.

Uklanjanje veza s naše web stranice

Ako na bilo kojoj web stranici pronađete bilo koji link koji je uvredljiv iz bilo kojeg razloga, slobodni ste u bilo kojem trenutku kontaktirati nas. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo obavezni na to ili tako odgovoriti.

Ne jamčimo da su podaci na ovoj web stranici točni, ne jamčimo za njihovu cjelovitost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da će se materijali na web mjestu ažurirati.

Linkovi na vanjske stranice

CODEX SORTIUM d.o.o. sadržava linkove na web stranice izvan vlastite internetske stranice skupstina.hr. CODEX SORTIUM d.o.o. linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan ove internetske stranice.

Slike i opisi:

Slike i opisi proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda.

Zatvoriti

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.


Google maps

Ova web stranica koristi Google Maps za prikaz podataka s karata. Kada koristi Google Maps, Google također obrađuje i koristi podatke o upotrebi funkcija karata od strane posjetitelja web mjesta.


Google tag manager

Analitički kolačići nam omogućavaju praćenje broja posjeta web-stranici, izvor dolaska, a temeljem tih podataka možemo poboljšati i rad same web-stranice. Ti nam kolačići govore koje su stranice više, a koje manje popularne te kako se posjetitelji kreću po web-stranici.

Google analytics

Napominjemo kako ova internetska stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu analize korištenja internetske stranice, od tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na Vašem računalu i omogućuju analizu Vašeg korištenja ove internetske stranice.

Facebook pixel

Korištenjem Facebook-Pixela moguće je pratiti ponašanje korisnika nakon što on klikne na neki oglas na mrežnoj stranici Facebooka. Pomoću Facebook-Pixela možemo pratiti prihvaćenost naših marketinških aktivnosti na Facebooku i optimizirati ih ako je potrebno. Prikupljeni podaci su anonimizirani i ne omogućuju identifikaciju korisnika. Facebook pohranjuje i obrađuje podatke za vlastite marketinške svrhe.