Jedan od naših glavnih prioriteta je zaštita osobnih podataka naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici zaštite osobnih podataka sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi CODEX SORTIUM d.o.o. te kako ih koristimo.

Zaštita osobnih podataka

CODEX SORTIUM d.o.o. u obavljanju svojih osnovnih djelatnosti (registar dionica, knjiga poslovnih udjela, informatička podrška u pripremi i vođenju skupština) obrađuje osobne podatke fizičkih osoba, pri čemu postupa s posebnom pažnjom i u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (dalje u tekstu: Uredba) i primjenjivim zakonskim i podzakonskim propisima (dalje u tekstu: Drugi propisi). S jednakom pažnjom brinemo o osobnim podacima naših zaposlenika, suradnika, kontakt osoba te o privatnosti posjetitelja naših internetskih stranica.

Osobne podatke ispitanika obrađujemo savjesno i transparentno uz primjenu odgovarajućih mjera elektroničke i organizacijske zaštite te ih tako štitimo od neovlaštene i nezakonite obrade. U skladu sa člancima 13. i 14. Uredbe u nastavku su dokumenti koji sadrže sve bitne informacije o načinu obrade osobnih podataka, pravima ispitanika i zaštiti osobnih podataka u sustavu CODEX SORTIUM d.o.o.

Informacije o obradi osobnih podataka u registru dionica

Informacije o obradi osobnih podataka u knjizi poslovnih udjela

Informacije o obradi osobnih podataka za skupštine

Informacije o obradi osobnih podataka ostalih fizičkih osoba

Zaštita djece

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci dok koriste internet. Potičemo roditelje i staratelje da promatraju, sudjeluju i / ili nadgledaju i vode svoje mrežne aktivnosti. CODEX SORTIUM d.o.o. svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo takve podatke na našoj web stranici, toplo vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i učinit ćemo sve što je moguće kako bismo brzo uklonili takve podatke iz naše evidencije.

Ako imate dodatnih pitanja ili želite više informacija o našim pravilima o zaštiti osobnih podataka i privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Zatvoriti

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.


Google maps

Ova web stranica koristi Google Maps za prikaz podataka s karata. Kada koristi Google Maps, Google također obrađuje i koristi podatke o upotrebi funkcija karata od strane posjetitelja web mjesta.


Google tag manager

Analitički kolačići nam omogućavaju praćenje broja posjeta web-stranici, izvor dolaska, a temeljem tih podataka možemo poboljšati i rad same web-stranice. Ti nam kolačići govore koje su stranice više, a koje manje popularne te kako se posjetitelji kreću po web-stranici.

Google analytics

Napominjemo kako ova internetska stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu analize korištenja internetske stranice, od tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na Vašem računalu i omogućuju analizu Vašeg korištenja ove internetske stranice.

Facebook pixel

Korištenjem Facebook-Pixela moguće je pratiti ponašanje korisnika nakon što on klikne na neki oglas na mrežnoj stranici Facebooka. Pomoću Facebook-Pixela možemo pratiti prihvaćenost naših marketinških aktivnosti na Facebooku i optimizirati ih ako je potrebno. Prikupljeni podaci su anonimizirani i ne omogućuju identifikaciju korisnika. Facebook pohranjuje i obrađuje podatke za vlastite marketinške svrhe.